η εταιρία

η εταιρία

Η Τεχνική - Κατασκευαστική " Εμμ.Λαγαρίας Και Υιοί "ιδρύθηκε και δραστηριοποιήτε στον χώρο της κατασκευής από το 1970 από τον Κύριο Εμμανουήλ Λαγαρία, με έδρα των δραστηριοτήτων της την Ανατολική Θεσσαλονίκη .Από Το 1978,άρχισε να αναπτύσσεται στα Δυτικά της πόλης και κυρίως στις περιοχές Εύοσμου,Ηλιουπόλεως και Ωραιόκαστρου,που γνώριζαν τότε-όπως γνωρίζουν και σήμερα-μεγάλη οικιστική ανάπτυξη.

Το 1986,η διαχείριση της εταιρείας πέρασε,μαζί με την πείρα του ιδρυτή της, στα χέρια των Γρηγορίου και Αναστασίου Λαγαρία,οι οποίοι ενστερνίστηκαν και συνέχισαν την επιχειρηματική φιλοσοφία του πατέρα τους. Μέχρι Το 2000, χρονιά κατά την οποία επέκτεινε την δραστηριότητα της στην Χαλκιδική, η εταιρεία είχε ήδη κατασκευάσει,στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης,πάνω από 100.000 τ.μ. ( Μεζονέτες, Διαμερίσματα , Καταστήματα ).

Με συνεχή ανοδική πορεία ( η οποία πιστοποιείται τόσο από την διαρκή επέκταση της όσο και από την αδιάλειπτη τριαντάχρονη παρουσία της στο εξαιρετικά ευαίσθητο χώρο των κατασκευών ), η Τεχνική - Κατασκευαστική " Εμμ. Λαγαρίας και Υιοί" έχει εξελιχθεί σε πρότυπο δυναμικής ευέλικτης και υγιώς αναπτυσσόμενης ( οικογενειακής ) επιχείρησης.

Στόχος μας είναι η κατασκευή κατοικιών με υψηλές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας ποιότητα, αισθητική και λειτουργικότητα.

Λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη της τις εκάστοτε οικιστικές προδιαγραφές, εφαρμόζοντας πιστά τις διεθνείς οδηγίες για την κατασκευή κτιρίων, επιλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες και το προσωπικό και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άριστη ποιότητα των δομικών υλικών , η εταιρεία κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και καθιερώθηκε ως η Κατασκευαστική που δίνει , εδώ και τριάντα χρόνια , μια ιδιαίτερη προσωπικότητα στην κατασκευή κτιρίων και οικιστικών συγκροτημάτων.

Στηριζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία μας στον κατασκευαστικό τομέα, καθώς επίσης και στην συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της σύγχρονης τεχνολογίας, η εταιρία μας επεκτάθηκε και σε νέες δραστηριότητες : Εταιρία διαχείρισης ακινήτων και στον χώρο έτοιμου σκυροδέματος, επιτυγχάνοντας τους παραπάνω στόχους.