έργα / Χαλκιδική

Χαλκιδική

Χαλκιδική Άφυτος Ζεύς
IMG_0169.jpg

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΖΕΥΣ
ΣΤΗΝ ΑΦΥΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Την γραφική Áφυτο με την εκπληκτική θέα προς τον κόλπο της Κασσάνδρας επέλεξε η τεχνική κατασκευαστική Εμμ. Λαγαρίας και υιοί για να οικοδομήσει το νέο οικιστικό της συγκρότημα.

Η περιοχή είναι φορτωμένη ιστορικές μνήμες, που χάνονται στα βάθη των αιώνων, καθώς η Άφυτος μνημονεύεται από μια πλειάδα αρχαίων συγγραφέων ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν οι Ηρόδοτος, Θουκυδίδης, Ξενοφών, Αριστοτέλης, Παυσανίας και Στράβων.

Φημισμένη για το περίφημο ιερό του Διονυσίου και για τον εκπληκτικό ναό του Άμμωνος Δίος που ήταν και ο προστάτης της πόλης, η Άφυτος διέπρεψε τόσο κότα την αρχαική όσο και κατά την κλασική περίοδο της ελληνικής αρχαιότητας.

Κατά την διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα του 1821οι κάτοικοι της Άφυτου (που εκτέλεσαν στο έπακρο το χρέος τους απέναντι στην πατρίδα ) εγκατέλειψαν το χωρίο τους για να επιστρέψουν το 1827 και να ξαναδώσουν στον τόπο τους την προηγουμένη αίγλη του.

Από το 1850 περίπου το χωρίο ανοικοδομείται και επεκτείνεται. Το 1859 χτίζεται ο ναός του αγίου Δημητρίου που αποτελεί ακόμη και σήμερα το λαμπρότερο οικοδόμημα του χωριού. Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα ανυπέρβλητα δείγματα αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα κατέχουν τα αρχοντικά των Κατσάνη (1860), Παπαβασιλείου (1864), Γαλάνη (1976), Αλετρά (1889), και Αθανασιάδη (1898).

Θέα ανυπέρβλητης ομορφιάς προσφέρει ο βράχος πάνω στον οποίο γίνονταν οι θυσίες προς τιμη του Αμμώνος Διός. Σε απόσταση 700 περίπου μέτρων από τον ιερό αυτό χώρο πάνω σε έναν άλλο βράχο που αποτελεί οργανική συνέχεια του πρώτου και προσφέρει την ίδια εκπληκτική θέα προς τον κόλπο της Κασσάνδρας και την Σιθωνία (αλλά και προς τον Άθω που αχνοφαίνεται στο βάθος όταν ο ουρανός είναι καθαρός), οικοδομήθηκε το νέο συγκρότημα της εταιρίας αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό περιβάλλον έτσι όπως επιτάσσουν τόσο οι κανόνες της αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής όσο και οι περιβαλλοντικές οικιστικές και αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες της Αφύτου.

Σε έναν ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης τριάντα ενός στρεμμάτων ανάμεσα στο αρχέγονο δάσος και την άκρη του γκρεμού ανασηκώνονται σαν ιέρειες του Άμμωνος Διός 36 καταπληκτικές κατοικίες.

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Συνολικής έκτασης 140-160 τετραγωνικών μέτρων και χτισμένη σε οικόπεδο που διαχωρίζεται με δενδροφύτευση κυμαίνεται μεταξύ 500 τετραγωνικών και 1150 τετραγωνικών καθεμιά από αυτές τις θεραπαινίδας του Διός (ντυμένη εξωτερικά με την παραδοσιακή πέτρα της Αφύτου) διαθέτει 3 δωμάτια, 1 σαλό-τραπεζαρία (με τζάκι που ανακαλεί στην μνήμη τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής παράδοσης), 3 wc και 2 θέσεις πάρκινγκ.

Τρεις κοινόχρηστες πισίνες, σοφά ενταγμένες στο χώρο ώστε να βρίσκονται σε ελάχιστη απόσταση από τα οικήματα απλώνονται νωχελικά σαν νύμφες έτοιμες να δεχτούν στην υδάτινη αγκαλιά τους όσους τυχερούς σπεύσουν να κατοικίσουν στον μοναδικό αυτό οικισμό. Επιπρόσθετα θα υπάρχει κι ένας μεγάλος ενιαίος χώρος με γήπεδα μπάσκετ, και τένις, περιμένουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για άθληση και παιχνίδι.

Το δάσος που επεκτείνεται γύρω από το συγκρότημα επιβλητικό και μυστηριώδες αποπνέει διαρκώς την αρχέγονη ανάσα του καλώντας τον υποψιασμένο αποδέκτη να εξερευνήσει τις αμέτρητες κόχες του με την ελπίδα να του δοθεί κάποτε η χάρη να κρυφοκοιτάζει τις κόρες του Δίος τις Καλλίκομες νύμφες των δέντρων να ερωτοτροπούν με τους Σίληνους η να χορεύουν εκστασιασμένες χορούς φερόμενους από άλλες εποχές. Το μονοπάτι που προνόησε να κατασκευάσει η εταιρεία Εμμ. Λαγαρίας και υιοί διευκολύνει τους παθιασμένους φυσιολάτρες στις μυστηριακές αναζητήσεις τους.

Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί ότι η επίβλεψη του οικισμού έχει ανατεθεί σε έναν ειδικευμένο επιστάτη (ο οποίος εκτελεί παράλληλα χρέη κηπουρού, φύλακα και συντηρητή).

Τέλος ας έχει υπόψη του ο μελλοντικός κάτοικος αυτής της ιδιότυπης πολιτείας ότι στο χωρίο της Αφύτου με τα λιθόστρωτα σοκάκια του τα παλαιά πέτρινα σπίτια και τους πολλούς επώνυμους επισκέπτες γίνονται καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού πολιτιστικές εκδηλώσεις άριστα οργανωμένες και επιλεγμένες με αυστηρά κριτήρια ποιότητας.

Xάρτης

 

Πληροφορίες
Φωτογραφίες

Χαλκιδική Άφυτος Διαμερίσματα
IMG_0226.JPG

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
ΣΤΗΝ ΑΦΥΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Την γραφική Άφυτο με την εκπληκτική θέα προς τον κόλπο της Κασσάνδρας επέλεξε η τεχνική κατασκευαστική Λαγαρίας για να οικοδομήσει το νέο οικιστικό της συγκρότημα.

Η περιοχή είναι φορτωμένη ιστορικές μνήμες που χάνονται στα βάθη των αιώνων καθώς η Άφυτος μνημονεύεται από μια πλειάδα αρχαίων συγγραφέων, αναμεσα στους όποιους ξεχωρίζουν οι Ηρόδοτος, Θουκυδίδης, Ξενοφών, Αριστοτέλης, Παυσανίας και Στράβων. Φημισμένη για το περίφημο ιερό του Διονυσίου και για τον εκπληκτικό ναό του Άμμωνος Διός που ήταν και ο προστάτης της πόλης, η Άφυτος διέπρεψε τόσο κατά την αρχαική όσο και κατά την κλασική περίοδο της ελληνικής αρχαιότητας.

Κατά την διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα του 1821οι κάτοικοι της Αφύτου ( που εκτέλεσαν στο έπακρο το χρέος τους απέναντι στη πατρίδα) εγκατέλειψαν το χωρίο τους για να επιστρέψουν το 1827 και να ξαναδώσουν στον τόπο τους την προηγούμενη αίγλη του. Από το 1850 περίπου το χωρίο ανοικοδομείται και επεκτείνεται.

Το 1859 χτίζεται ο ναός του Αγίου Δημητρίου που αποτελεί ακόμα και σήμερα το λαμπρότερο οικοδόμημα του χωριού.
Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα ανυπέρβλητα δείγματα αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα κατέχουν τα αρχοντικά των Κατσάνη (1860), Παπαβασιλείου (1864),Γαλάνη (1976), Αλετρά (1889) και Αθανασιάδη (1898).
Θέα ανυπέρβλητης ομορφιάς προσφέρει ο βράχος πάνω στον οποίο γίνονταν οι θυσίες προς τιμήν του Άμμωνος Διός.

Σε απόσταση περίπου 700 μέτρων από τον ιερό αυτό χώρο και 150 περίπου μέτρα από την πλατεία του χωριού, σε ένα ιδιόκτητο οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων εντός οικισμού, η εταιρία μας δημιουργεί ένα νέο οικιστικό συγκρότημα τέλεια εναρμονισμένο στο φυσικό περιβάλλον με την επωνυμία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η γενικότερη μορφολογία και οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες του συγκροτήματος πραγματοποιούνται με βάση τα παραδοσιακά πρότυπα και την γενικότερη αρχιτεκτονική της περιοχής, έχοντας ως βασική επιλογή της αρχιτεκτονικής σύνθεσης, την τοποθέτηση των επί μέρους οικοδομών με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η θέα προς τον κόλπο της Κασσάνδρας, την Σιθωνία και το Όρος Άθως. Από το σύνολο των κατοικιών, η μελέτη και η υλοποίηση του οικιστικού συγκροτήματος διατηρεί υψηλές προδιαγραφές εξασφαλίζοντας αισθητική ποιότητα και λειτουργικότητα.

Όλα τα οικήματα διακρίνονται για την άψογη και λειτουργική εσωτερική τους διαρρύθμιση καθώς και για την άριστη επιλογή των υλικών σε όλους τους χώρους.

Η αρχιτεκτονική σύλληψη των εξωτερικών όψεων και η σοφή επιλογή των υλικών που είναι πλήρως εναρμονισμένα με το ιδιαίτερο χρώμα του οικισμού της Αφύτου ( πελεκητή πέτρα Αφύτου , κεραμίδια, εξώστες) προσδίδουν πολυτέλεια και προσωπικότητα στο συγκρότημα.

Εκτός από το αρχιτεκτονικό και τεχνικό κομμάτι, η υψηλή αισθητική στους καταπράσινους κήπους δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές στη κατασκευή των κατοικιών, καθώς και η επιλογή της περιοχής προσδίδει υπεραξία στο ακίνητο και στους ιδιόκτητες του.

Έτσι στηριζόμενοι στην πολύχρονη εμπειρία μας στον κατασκευαστικό τομέα καθώς επίσης και στη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στον χώρο μας, επιτυγχάνουμε τον στόχο μας που είναι η μελέτη και η υλοποίηση των κατασκευών μας να διατηρεί υψηλές προδιαγραφές εξασφαλίζοντας ποιότητα , αισθητική και λειτουργικότητα.

Χάρτης

 

Πληροφορίες
Φωτογραφίες

Χαλκιδική Πευκοχώρι
IMG_0299.jpg

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ

Συνεχίζοντας την δραστηριότητα της στην κατασκευή πολυτελών εξοχικών κατοικιών στη Χαλκιδική η Τεχνική-Κατασκευαστική Λαγαρίας, ετοιμάζει το νέο της οικιστικό έργο σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές, το Πευκοχώρι.

Το Πευκοχώρι παλαιότερα ονομαζόταν Καψόχωρα λόγω της πυρκαγιάς του 1805 που το έκαψε ολοσχερώς. Η ιστορία του όμως ξεκινάει από την αρχαιότητα.

Μάρτυρες αυτής της ιστορίας αποτελούν τα ερείπια που βρέθηκαν στην περιοχή και που αποτελούσαν τμήμα ρωμαίικου οικισμού. Στην ίδια περιοχή άλλωστε ανακαλύφθηκε και θησαυρός με νομίσματα του Λυσίμαχου ο οποίος ήταν βασιλιάς της Θράκης. Γύρω στο 1590 στην ίδια περιοχή αναφέρεται το μεγάλο μετόχι Άντερ της μονής Ιβήρων, το οποίο απαλλοτριώθηκε πριν από το πόλεμο. Σήμερα σώζεται μόνο ο μισό κατεστραμμένος ανεμόμυλος.

Σημείο αναφοράς του Πευκοχωρίου στη σημερινή εποχή αποτελεί το γραφικό λιμανάκι που υποδέχεται τα πολυτελή σκάφη που επισκέπτονται τον Τορωναίο κόλπο.

Το ίδιο το χωρίο είναι ανεπτυγμένο τουριστικά και η αμμώδη παραλία του προσελκύει πολλούς επισκέπτες από ξηρά και από θάλασσα ενώ το κέντρο σφύζει από ζωή κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο με τις ατέλειωτες παραλίες και το πευκόφυτο δάσος η εταιρία μας κατασκευάζει το νέο της οικοδόμημα με υψηλά πρότυπα στην μελέτη, την αρχιτεκτονική και την κατασκευή. Σε ένα αγροτεμάχιο που το χωρίζει μόνο η αμμώδης παραλία από τη θάλασσα με εμβαδόν 7.029,00 τμ και με 100μ πρόσωπο κατά μήκος της ακτογραμμής για το οποίο έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια για 4 βίλες οι οποίες θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ένοικο. Η κάθε βίλα είναι ανεξάρτητη και διαθέτει 1500 και 2000 τμ κήπο, ενώ τα οικήματα αποτελούνται από ισόγειο και 1 όροφο 115 τμ και 75 τμ αντίστοιχα.

Οι εσωτερικοί χώροι διακρίνονται για την άψογη και λειτουργική εσωτερική τους διαρρύθμιση καθώς επίσης και για την άριστη επιλογή των υλικών σε όλους τους χώρους χαρίζοντας τους πολυτέλεια, ομορφιά και φινέτσα. Τα μεγάλα ανοίγματα στις μπαλκονόπορτες προσφέρουν απεριόριστη θέα στον Τορωναίο κόλπο ξεκουράζοντας και χαλαρώνοντας το μάτι ακόμα και από το εσωτερικό των οικημάτων.

Η εξωτερική αρχιτεκτονική μελέτη γίνεται με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον ενώ η επιλογή των υλικών και των χρωμάτων είναι πλήρως εναρμονισμένη με το φυσικό χώρο. Έμφαση δίνεται στους περιβάλλοντες χώρους οι οποίοι χάρη στην υψηλή αισθητική δημιουργούν ένα φιλόξενο και όμορφο οικιστικό περιβάλλον μελετημένο για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας.

Έκτος από το αρχιτεκτονικό και τεχνικό κομμάτι έμφαση δίνουμε και στην προσεκτική επιλογή της περιοχής οικοδόμησης. Κυρίαρχα κριτήρια επιλογής αποτελούν η φυσική ομορφιά, η χωροταξική οργάνωση και οι παρεχόμενες διευκολύνσεις της ευρύτερης περιοχής αλλά και η υπεραξία που μπορεί να προσδώσει η περιοχή στο ακίνητο και στους ιδιοκτήτες του.

Έτσι με συμμάχους την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών αλλά και με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της σύγχρονης τεχνολογίας καθώς επίσης με τη συνεχή επίβλεψη του έργου αλλά και την άριστη συνεργασία του καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού με το πελάτη, η εταιρία μας εγγυάται την αξιοπιστία και την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της στον κατασκευαστικό τομέα.

Χάρτης

 

Πληροφορίες
Φωτογραφίες

Χαλκιδική Πολύχρονο
11.jpg

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ

Στο κόλπο της Κασσάνδρας (Τορωναίος) στον οικισμό Πολύχρονο Χαλκιδικής επέλεξε η Τεχνική-Κατασκευαστική Λαγαρίας να οικοδομήσει το νέο οικιστικό της συγκρότημα.

Στη θέση του σημερινού Πολύχρονου υπήρχε η αρχαία Νεάπολη αποικία των Ερετριέων. Πιστεύεται ότι ιδρύθηκε στα μέσα του 7 ου αιώνα πχ. Η πόλη αυτή δέχθηκε πολλές βαρβαρικές επιδρομές με τελευταία αυτή των Όυνων που
οδήγησε στον αφανισμό της το 540. Τον 11ο αιώνα στην περιοχή αυτή εγκαταστάθηκαν γεωργοί και κτηνοτρόφοι. Οι τελευταίοι έφτιαξαν το χωρίο Πολύχρονο το οποίο ονομάστηκε έτσι λόγω των λουλουδιών που υπήρχαν εκεί. Εξαιτίας λεκτικής παραφθοράς έλαβε το όνομα Πολύχρονο.

Σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο ξακουστά τουριστικά μέρη της Χαλκιδικής με χιλιάδες επισκέπτες που φημίζεται για την μεγάλη παραλία που εκτείνεται κατά μήκος του οικισμού (Πολύχρονο).

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με πανοραμική θέα στο κόλπο της Κασσάνδρας εκεί όπου το μάτι ταξιδεύει στο απέραντο γαλάζιο του ορίζοντα και της θάλασσας , στο Πολύχρονο της Χαλκιδικής στη θέση Κουκουναριές , η Τεχνική-Κατασκευαστική Λαγαρίας οικοδομεί το νέο οικιστικό της έργο.

Σε μια ιδιόκτητη έκταση 15.775.05 τμ ανάμεσα στο δάσος και στη θάλασσα , το συγκρότημα αποτελεί την ιδανική πρόταση για την απόκτηση της τέλειας εξοχικής κατοικίας και όχι μόνο.... Η πρόσβαση στο συγκρότημα το οποίο είναι πρώτο στη θάλασσα και έχει πρόσωπο κατά μήκος της ακτογραμμής 150 μ , επιτυγχάνεται πολύ εύκολα από την παλαιά επαρχιακή οδό, ενώ απέχει μόλις 400 μ από το κέντρο του χωριού.

16 αυτόνομες πολυτελείς κατοικίες με δικό τους ανεξάρτητο κήπο κατασκευάζονται σύμφωνα με την αρχιτεκτονική της Χαλκιδικής και πάντα με σεβασμό στο καταπράσινο περιβάλλον της περιοχης.

Οι εσωτερικοί χώροι διακρίνονται για την άψογη και λειτουργική τους διαρρύθμιση ενώ η άριστη επιλογή των υλικών προσδίδει στους χώρους πολυτέλεια και ομορφιά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η γενικότερη μορφολογία και οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες πραγματοποιούνται πάντα με βάση τα παραδοσιακά πρότυπα της αρχιτεκτονικής της Χαλκιδικής , τα οποία χάρη στην εμπειρία μας συνδυάζονται άριστα στην σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Η υψηλή αισθητική και έμφαση στους περιβάλλοντες χώρους δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές στις κατασκευές μας. Ο σχεδιασμός και οι χρωματισμοί που χρησιμοποιούνται εναρμονίζεται πλήρως με τη φυσική ομορφιά του τοπίου.
Ένα φιλόξενο και όμορφο οικιστικό περιβάλλον γίνεται πραγματικότητα μέσα από το προσανατολισμό στη δημιουργία και στις ανάγκες των πελατών μας.

Στο νέο μας οικοδόμημα έμφαση δίνουμε και στην προσεκτική επιλογή της περιοχής οικοδόμησης. Κυρίαρχα κριτήρια επιλογής αποτελούν η φυσική ομορφιά, η χωροταξική οργάνωση και οι παρεχόμενες διευκολύνσεις της ευρύτερης περιοχής αλλά και η υπεραξία που μπορεί να προσδώσει η περιοχή στο ακίνητο και στους ιδιοκτήτες του.

Η προσπάθεια κάλυψης των σύγχρονων αναγκών , η συνεχής επίβλεψη του έργου και η άριστη συνεργασία του καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού με το πελάτη αποτελούν διαρκείς στόχους της εταιρίας και εγγυώνται την αξιοπιστία για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της στο χώρο των κατασκευών.

Χάρτης

 

Πληροφορίες
Φωτογραφίες

Χαλκιδική Άφυτος Βίλλα
DSCN08.JPG

Ανεξάρτητη Βίλα Στην Άφυτο Χαλκιδικής

Την γραφική Áφυτο με την εκπληκτική θέα προς τον κόλπο της Κασσάνδρας επέλεξε η τεχνική κατασκευαστική Εμμ. Λαγαρίας και υιοί για να οικοδομήσει το νέο οικιστικό της συγκρότημα.

Η περιοχή είναι φορτωμένη ιστορικές μνήμες, που χάνονται στα βάθη των αιώνων, καθώς η Άφυτος μνημονεύεται από μια πλειάδα αρχαίων συγγραφέων ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν οι Ηρόδοτος, Θουκυδίδης, Ξενοφών, Αριστοτέλης, Παυσανίας και Στράβων.

Φημισμένη για το περίφημο ιερό του Διονυσίου και για τον εκπληκτικό ναό του Άμμωνος Δίος που ήταν και ο προστάτης της πόλης, η Άφυτος διέπρεψε τόσο κότα την αρχαική όσο και κατά την κλασική περίοδο της ελληνικής αρχαιότητας.

Κατά την διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα του 1821οι κάτοικοι της Άφυτου (που εκτέλεσαν στο έπακρο το χρέος τους απέναντι στην πατρίδα ) εγκατέλειψαν το χωρίο τους για να επιστρέψουν το 1827 και να ξαναδώσουν στον τόπο τους την προηγουμένη αίγλη του.

Από το 1850 περίπου το χωρίο ανοικοδομείται και επεκτείνεται. Το 1859 χτίζεται ο ναός του αγίου Δημητρίου που αποτελεί ακόμη και σήμερα το λαμπρότερο οικοδόμημα του χωριού. Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα ανυπέρβλητα δείγματα αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα κατέχουν τα αρχοντικά των Κατσάνη (1860), Παπαβασιλείου (1864), Γαλάνη (1976), Αλετρά (1889), και Αθανασιάδη (1898).

Θέα ανυπέρβλητης ομορφιάς προσφέρει ο βράχος πάνω στον οποίο γίνονταν οι θυσίες προς τιμη του Αμμώνος Διός. Σε απόσταση 700 περίπου μέτρων από τον ιερό αυτό χώρο πάνω σε έναν άλλο βράχο που αποτελεί οργανική συνέχεια του πρώτου και προσφέρει την ίδια εκπληκτική θέα προς τον κόλπο της Κασσάνδρας και την Σιθωνία (αλλά και προς τον Άθω που αχνοφαίνεται στο βάθος όταν ο ουρανός είναι καθαρός), οικοδομήθηκε το νέο συγκρότημα της εταιρίας αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό περιβάλλον έτσι όπως επιτάσσουν τόσο οι κανόνες της αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής όσο και οι περιβαλλοντικές οικιστικές και αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες της Αφύτου.

 

Φωτογραφίες