Εταιρικό προφίλ

Σχετικα με την εταιρια μασ

Η τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΛΑΓΑΡΙΑΣ ιδρύθηκε και δραστηριοποιείτε στο χώρο της κατασκευής από το 1970 από τον Εμμανουήλ Λαγαρία, με έδρα των δραστηριοτήτων της την Θεσσαλονίκη. Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και εξελίχθηκε σε πρότυπο στον τομέα της κατασκευής.

Το 1989 η διαχείριση της εταιρείας πέρασε, μαζί με την πείρα του ιδρυτή της στα χέρια των Γρηγορίου και Αναστασίου Λαγαρία, οι οποίοι ενστερνίστηκαν και συνέχισαν την φιλοσοφία του πατέρα τους. Το 2000, έπειτα από τρείς δεκαετίες, αφού η εταιρεία είχε κατασκευάσει στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής πάνω από 100.000 τ.μ.(ξενοδοχεία, μεζονέτες, βίλες, διαμερίσματα, καταστήματα, βιοτεχνικούς χώρους), δημιουργήθηκε η Ανώνυμη Τεχνική Εμπορική Εταιρεία ΛΑΓΑΡΙΑΣ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων, με μισθώσεις κατοικιών, εμπορικών-βιοτεχνικών χώρων, καταστημάτων, οικοπέδων κ.α.

Με συνεχή ανοδική πορεία η υγιής αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση είχε ως μοναδικό στόχο την κατασκευή κατοικιών και οικιστικών συγκροτημάτων με υψηλές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας ποιότητα, αισθητική και λειτουργικότητα, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες οικιστικές του ανάγκες.

Αυτή η πολυετής εμπειρία στις μελέτες και στις κατασκευές, σε συνδυασμό με την στελέχωση δυναμικού άριστης τεχνογνωσίας, καθώς και η αντίληψη για μοναδικά κτίρια που μπορούν να στεγάσουν την ευτυχία και το μέλλον οικογενειών, η εταιρεία Λαγαρίας στράφηκε στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης, κατασκευάζοντας τρείς σύγχρονες μονάδες.  

Καθώς η τρίτη γενιά της οικογενείας εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας, το 2015 λειτούργησε για πρώτη φορά το Lagaria hotel**** το οποίο βρίσκεται στην μαγευτική Άφυτο Χαλκιδικής, όπως και το Lagaria Apartments. To 2016 άνοιξαν οι πόρτες του Lagaria hotel ΙΙ*** στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, όπου το 2021 προεκτάθηκε με μια νέα σύγχρονη μονάδα διαμονής.

Σήμερα, έχει στο ενεργητικό της πάνω από διακόσια κατασκευαστικά έργα, τρείς τουριστικές μονάδες και αφού έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου,  η εταιρεία ΛΑΓΑΡΙΑΣ συνεχίζει την ανοδική της πορεία με νέα κατασκευαστικά έργα, πωλήσεις και εκμισθώσεις ακινήτων, ανακαινίσεις κατοικιών, κατασκευές ξενοδοχείων, με πολλά οράματα και σχέδια για το μέλλον στην κατασκευή και τον τουρισμό.   

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ