Ξενοδοχεία

Η οικογενειακή κατασκευαστική-τεχνική εταιρεία Λαγαρίας μετά από 45 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και καθιερώθηκε ως η κατασκευαστική που δίνει προσωπικότητα στην κατασκευή κτιρίων και οικιστικών συγκροτημάτων.

Καθώς, η τρίτη γενιά Λαγαρία ενσωματώθηκε στην εταιρεία, το ενδιαφέρον στράφηκε στον τουρισμό. Έτσι το 2015 έκανε τα πρώτα βήματα στο γραφικό χωρίο της Αφύτου Χαλκιδικής, κατασκευάζοντας το Lagaria Hotel****, το οποίο μετά την επέκταση του το 2020, αποτελείτε από 35 πολυτελή δωμάτια και υπερσύγχρονες υπηρεσίες. Στον ίδιο οικισμό βρίσκεται επίσης το Lagaria Apartments, το οποίο διαθέτει 2 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και 8 σύγχρονα δωμάτια, ιδανικά για παρέες και οικογένειες.

Το 2016 άνοιξαν οι πόρτες του Lagaria Hotel II***, το οποίο διαθέτει 31 μοντέρνα δωμάτια μετά την προσθήκη που εκπληρώθηκε το 2021. Το Lagaria Hotel II*** βρίσκεται στην πανέμορφη Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, σε ένα όμορφο μέρος που η φύση μιλάει από μόνη της. Με συνδυασμό την θάλασσα και το βουνό προσφέρει χαλάρωση ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Μετά την εμπειρία κατασκευής τουριστικών μονάδων, η εταιρεία Λαγαρίας ανέλαβε να κατασκευάσει το Crystal villas & suites στο Πολύχρονο Χαλκιδικής. Το οποίο περιλαμβάνετε από 12 πολυτελείς βίλες, η κάθε μια με την δικής πισίνα, από 3 σουίτες και ένα εστιατόριο μπροστά στην θάλασσα.

Στηριζόμενοι πάντοτε στα πενήντα χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία έχει θέσει στόχους εως το 2025 να κατασκευάσει ακόμα δύο τουριστικά θέρετρα στην περιοχή της Χαλκιδικής, αφού έχει κερδίσει τις καρδίες και την αγάπη των επισκεπτών της.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ